0786.130.300 office@plotgraphic.ro

Termeni si conditii

Termeni si Conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre client a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea site-ului in cele mai bune conditii, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii despre produse

PlotGraphic.ro incearca sa va prezinte cat mai corect si mai apropiat de realitate culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

ATENTIE !!! De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

Preturile

Preturile sunt afisate in RON si nu contin TVA.  Costurile de transport sunt afisate separat.

Preturile pot fi actualizate oricand. Produsele societatii PLOT GRAPHIC&DESIGN SRL-D. sunt supuse Taxei pe Valoare Adaugata din Romania.

Confidentialitatea datelor personale

PlotGraphic.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele si adresa de email.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Plotgraphic.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Comenzi si Livrare

Toate preturile afisate pe site sunt in RON si nu contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, sunt expediate in 1-2 zile lucratoare prin curier si 2-5 zile lucratoare prin Posta Romana.

Livrarile se fac doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00 (Posta Romana sau Fan Courier), si sambata in intervalul orar 10:00-12:00 (doar prin Fan Courier).

Comanda se livreaza la adresa indicata de client. In cazul in care aceasta este gresita, clientul va suporta costul transportului dus-intors.

Taxa de transport prin firma de curierat rapid Fan Courier este de 16 RON, iar prin Posta Romana este de 11 RON.

In cazul nereceptionarii coletului in cadrul termenelor indicate, vom demara o ancheta impreuna cu societatea de curierat, proces care ar putea sa dureze cateva zile. Pe parcursul acestei perioade, nicio returnare a costurilor nu va putea fi efectuata..

La primirea comenzii, va recomandam sa verificati conformitatea produselor livrate cu cele comandate si sa indicati, daca este cazul, pe documentele de livrare sub semnatura, orice neregula remarcata.
Va recomandam sa adresati, prin scrisoare recomandata, societatii S.C. PLOT GRAPHIC&DESIGN SRL-D sau pe adresa: office@plotgraphic.ro orice defect al produselor observat in termen de 3 zile de la primirea marfii.

Returnarea produselor va fi acceptata numai in cazul produselor pastrate in forma initiala si reintroduse in ambalajul in care au fost livrate, impreuna cu accesoriile si instructiunile de utilizare. Costurile legate de returnarea produselor sunt acoperite de catre utilizator.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest site se considera un contract intre utilizator  si SC PLOT GRAPHIC&DESIGN SRL-D si trebuie executat de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca SC PLOT GRAPHIC&DESIGN SRL-D se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe site atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

PLOT GRAPHIC&DESIGN SRL-D foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Plata

Prin plata ramburs se achita contravaloarea produselor si a transportului in momentul livrarii coletului, in numerar.

Returnari

Returnarea produselor se poate face in termen de maximum 10 zile prevazute de Legea Cosumatorului, in starea initiala, fara modificari fizice. Orice produs stricat sau al carui ambalaj original a fost deteriorat mai mult decat printr-o simpla deschidere, nu va fi rambursat.

In cazul retururilor, taxele de transport sunt suportate de catre client.

Contravaloarea comenzii va fi returnata in maximum 30 de zile de la primirea coletului de retur. La fel se va proceda si in cazul in care se doreste inlocuirea produsului si nu returnarea sumei de bani.

Plata se face in contul bancar al persoanei pe numele careia s-a emis factura. Clientul se obliga sa furnizeze contul bancar pentru returnarea sumei de bani.

Limitele responsabilitatii :

PlotGraphic.ro nu poate fi responsabil pentru urmatoarele:

– neonorarea unei comenzi din cauza nefunctionarii serviciilor de transport, serviciilor financiar-bancare sau din cauza calamitatilor naturale;

–  alegerea si decizia de cumparare a unui produs care fac obiectul responsabilitatii clientului;

–  alegerea gresita a unui produs. Aceasta nu face obiectul unei despagubiri, rambursari sau tragerii la raspundere a furnizorului, exceptand cazurile de neconformitate cu comanda, de defecte de fabricatie sau in cazul restituirii produselor.

–  pentru produsele cumparate in scopuri profesionale, furnizorul nu este responsabil de pierderile indirecte de exploatare, de profit, daune sau taxe care ar putea interveni;

– informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale prin transmiterea lor care Echipa Plot Graphic la adresa de e-mail office@plotgraphic.ro;

– posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional;

– continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in acest site;

– neplacerile create de intreruperea accesului in site datorate furnizorului de servicii internet (ISP).

Copyright

Intregul continut al site-ului si toate elementele sale (grafice, text, butoane, clipuri, imagini, script-uri, programe si orice alte date.) sunt protejate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricarui element cuprins in acest site fara acordul nostru se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispozitii finale

SC PLOT GRAPHIC&DESIGN SRL-D isi rezerva dreptul de modifica termenii si conditiile, precum si site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila a utilizatorilor.